Vantaan Peltisepät Oy

040 480 5827
040 158 4434
[email protected]

Palvelut

Lumenpudotukset

Suoritamme lumenpudotuksia ammattitaidolla ja oikeilla varusteilla. Lumenpudotuksen tärkeimmät seikkamme:

  1. Sivullisten ja työmiesten turvallisuus. Mm. Turvapuomein ja kyltein.
  2. Työsuorituksen tekeminen vahingoittamatta kattopintoja ja muuta kiinteistön omaisuutta.
  3. Asiakkaan informointi työn edetessä.
  4. Työn suorittaminen oikeilla työkaluilla takuutyönä.
  5. Tarvittaessa valokuvat ja dokumentit työsuorituksesta tai mahdollisista vaurioista katolla.

Otamme myös kulkuväylät puhtaaksi ennen kuin kiinteistönhuolto tulee putsaamaan lumet. Kauttamme myös lumen kuormaus ja poiskuljetus. Minimilaskutus on 3 tuntia x 2 miestä. Matkatunnit lasketaan työtunneiksi, lähtö Vantaan Ilolasta.

Kattorakennetyöt

Vantaan Peltisepät Oy tekee myös kattorakenteiden asennus – ja muutostöitä. Työt on hyvä ottaa saman katon alta. Näin saat kokonaistakuun kaikille töille ja työt tehdään ilman välikäsiä.

Kattoremontit

Vantaan Peltisepät Oy tekee kattoremontteja alusta loppuun saakka. Omalla porukalla, omalla kalustolla, omalla verstaalla ja omalla ensiluokkaisella ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet konesaumakattojen tekemiseen mutta asennamme myös muitakin teräskattoja. Kattoremontti sisältää pääsääntöisesti:

Teemme myös kattoremontin yhteydessä:

Kattoraportit

Teemme kattoraportteja yli 30 vuoden kokemuksella. Raportit tehdään asiakkaan tilauksesta tapauskohtaisesti. Raportissa käydään läpi valokuvineen katto, läpiviennit, kattorakenteiden tuuletus, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Kaikki raportit tehdään takuutyönä. Annamme myös tarjouksen mahdollisista korjaustarpeista pyydettäessä. Kattoraportti on hyvä teettää esim. talon myynti/osto tilanteissa jos katon kuntoa on syytä epäillä. Näin saat tarkan kuntoraportin katosta mitään salaamatta. Kaikki viat ja vuotokohdat löydetään. Hinta 480€. Alv 0% Katon kuntotarkastus. Sisältää katon silmämääräisen katselmuksen ja pienen raportin. Hinta 220€. Alv 0% Raporttiasioita hoitaa Ilkka Rosby puh. 040-480 5827 Kattoraportteja tehty mm: